Rock Evening - 18 Maart

18-03-2017 Koyle en Lazy Daisy... Welkom op ons 10-jarig jubileum!

Op zaterdag 18 maart maart gaat het gebeuren! Menig muziekliefhebber kijkt er al reikhalzend naar uit. Op deze zaterdag vindt de 10e editie van de Rock Evening plaats. Ooit begonnen als een muziekavond voor liefhebbers van de classic-rock, weet men ook de liefhebbers van meer recente rockmuziek aan zich te binden door zo breed mogelijk te programmeren. Voor de 10e editie valt de organisatie terug op een oude bekende. Namelijk Koyle uit Belgie. In 2013 was de band ook te gast, en liet toen een geweldig goede indruk achter. Reden temeer voor de organisatie om de band uit te nodigen voor de 10e editie. Het toeval wil dat Koyle dit jaar 20 jaar bestaat. Reden temeer om samen een stevig feestje te vieren 18 maart. Koyle was 3 jaar geleden winnaar van de Belgische “Clash of the coverbands”. Op 17 maart vindt de première plaats van hun jubileumtour meteen daarna is Genemuiden aan de beurt. De band pakt groots uit tijdens hun toer. Naast hedendaagse rock zullen ook ongetwijfeld klassiekers langs komen van Whitsnake, U2, Neil Young en Billy Idol. Traditiegetrouw wordt het voorprogramma altijd verzorgd door een band uit de regio. Dit keer is dat Lazy Daisy uit Dedemsvaart. Een band die zijn invloed haalt uit de jaren 60 en 70. Denk hierbij aan de blues-rock van o.a. Led Zeppelin. Ze nemen je mee terug in de tijd dat rockbands de wijde broekspijpen lieten wapperen. Pure nostalgie dus!


De aanvang op 18 maart is 21.00. De entree bedraagt 10,00 en kaarten zijn te reserveren via de site van de Rock Evening (www.rockevening.nl). TOT DAN!

NIEUWSOVERZICHT →

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!